Nätverksträff – digital delaktighet och kompetens

Välkommen på en nätverksträff om digital delaktighet och digital kompetens för biblioteksmedarbetare i Stockholms län.

Träffen är ett tillfälle för er på biblioteken att ta upp frågor, utbyta erfarenheter eller berätta om sådant ni arbetar med inom området.

Mer information om träffens innehåll och anmälningslänk kommer lite senare. Hör gärna av dig om du har frågor, förslag eller önskemål kring ämnen att prata om.

Datum: Onsdag 24 april
Tid: Kl 9-11:30
Plats: Information kommer senare.

Kontaktperson: Hanna Johansson, Regionbibliotek Stockholm, hanna.k.johansson (a) regionstockholm.se.

Välkommen!

Nätverket för digital delaktighet och digital kompetens är till för dig som arbetar med detta på folkbibliotek och vill utbyta metoder och erfarenheter med kollegor i andra kommuner. Frågorna kan handla om aktiviteter i biblioteket för olika målgrupper, om samverkan och metodutveckling eller om intern fortbildning. Du kan läsa mer om våra nätverk på den här sidan: Regionbibliotekets nätverk • Regionbibliotek Stockholm.

Bilden: Photo by Austin Poon on Unsplash.