Nätverksträff Digitalt först med användaren i fokus

Varmt välkommen till en nätverksträff Digitalt först med användaren i fokus. Denna höstens första träff kommer att fortsätta på liknande spår som tidigare träffar i år, erfarenheter och omställning med anledning av det nya normala.

Regionbiblioteket har denna gång bjudit in Åke Nygren från Stockholms stadsbibliotek att berätta om deras omställning och erfarenheter av att erbjuda informationsdisk online.

Möten, evenemang och vägledning online – vad hände och vad blir nästa steg? Samtidsspaning och en blick in i framtiden med utgångspunkt från Stockholms stadsbiblioteks digitala svar på coronakrisen. Med Åke Nygren, Stockholms stadsbibliotek.

Efter föreläsningen, som varar 30 min, kommer det att finnas tid att ställa frågor och diskutera utifrån det vi just hört.

För dem som sedan vill kommer det efter mötet finnas möjlighet att mingla vidare i Mozilla Hubs, ca 20-30 minuter, för att tillsammans testa på att uppleva den typen av digitala närmiljöer.

Välkommen att anmäla er via anmälningsformuläret. Några dagar innan träffen kommer ni att få mötesinbjudan till Microsoft Teams, där träffen kommer att hållas.

När: Tisdag 15 september kl 9:30-11 (kl 11:00-11:20 fortsatt mötesmingel för de som vill)

Hur: Via Microsoft Teams

Frågor: maila julia.keller@sll.se eller hanna.k.johansson@sll.se om ni undrar något.

 

Välkommen!