Webbinarium om barnets rätt i bibliotek

Välkommen till lanseringen av Barnets rätt i bibliotek!

Ett efterlängtat inspirations- och fortbildningsmaterial om att arbeta med barnets rättigheter på bibliotek. Det består av fyra filmer och en vägledning. Under webbinariet får du veta mer om fortbildningen och hur ni kan arbeta med materialet i er verksamhet. Du får också se klipp ur filmerna och ta del av upplägget av fortbildningen. Barnrättsstrategen Monica Gustafsson-Wallin leder samtalen.

I samband med lanseringen kommer materialet kommer att finnas på Digiteket.

När: Måndag 17 april kl. 13.30 – 14.30

Var: Digitalt via Zoom. Du kan ansluta till Zoom utan att ha programmet installerat i din dator.

För vem? Alla som arbetar på folk- och skolbibliotek, och andra som är intresserade av barnrättsfrågor.

Anmälan: Ingen föranmälan, anslut via den här länken. Om du inte har Zoom installerad i din dator, klicka på Join from browser.

Arrangörer: Regionbibliotek Stockholm, Biblioteksutveckling Region Gävleborg, Biblioteksutveckling Region Örebro Län, Biblioteksutveckling Sörmland och Biblioteksutveckling Östergötland.