Lärtillfälle: Digiteket Tillsammans 1(Fulltecknat)

Regionbibliotekets träffar ”Digiteket tillsammans” är tematiska lärtillfällen utifrån en eller flera lärresurser på plattformen Digiteket. Träffarna riktar sig till alla som arbetar på folkbibliotek i Stockholmsregionen.

Denna gång tar vi oss an kursen Att navigera det digitala informationsflödet. Kursen fokuserar på hur vi kan bli medvetna mediekonsumenter och lär ut hur man med hjälp av olika verktyg kan bli mer professionell som faktagranskare. Vi tittar närmare på några av kursavsnitten, diskuterar och utbyter erfarenheter med varandra.

Inför träffen:

 

Tid: Tisdag 23 februari klockan 9-11.
Anmälan: ANMÄLAN ÄR STÄNGD. TRÄFFEN ÄR FULLTECKNAD.

Kontakt: Karin Sundström och Britt Löfdahl

Teknik: Träffen kommer att hållas i Microsoft Teams. Du/din kommun behöver inte ha Teams för att kunna delta. Inför träffen får du en möteslänk på mejl som du klickar på för att komma till mötet. Det fungerar bäst på dator, men om du vill går det också att använda platta eller mobil. För att få så bra ljud som möjligt rekommenderar vi headset eller hörlurar. Är ni flera från samma bibliotek, sitt vid varsin dator om möjligt. Vi kommer att finnas på plats ca 10 min före träffen så att det finns tid att få ordning på tekniken.

 

Välkomna!

Britt Löfdahl

Karin Sundström