Hälsning inför jul och nyår

Vi på regionbiblioteket vill tacka för det här året och önska er fina dagar under jul och nyår!

Under mellandagarna och veckan efter nyår har vi lite lägre bemanning än vanligt men vi kommer att bevaka vår allmänna brevlåda under hela perioden. Vill du komma i kontakt med oss under julhelgerna når du oss säkrast på den här adressen: regionbiblioteket.kultur@regionstockholm.se

Frågor som gäller specifika ärenden eller kontaktpersoner, besvarar vi så fort vi får möjlighet efter julhelgerna.

Är du nyfiken på vad som händer i vår på regionbiblioteket, så hittar du det mesta i vårt Kalendarium.

Måndagen den 9 januari sparkar vi igång verksamheten igen fullt ut. Vi ser fram emot ett nytt år med kreativa möten och utvecklande samarbeten tillsammans med er på biblioteken. Vi ses och hörs på det nya året!

God helg och gott nytt år!
önskar Peter, Karin, Pia, Britt, Hanna, Julia, Francisca, Mikaela, Anne och Sofie.