Bokbåtens dagbok 24/4-12

Nog för att vi är inne i Bokbåten större delen av dagen men vädret spelar ändå roll. Gissa om vi blev glada över att vakna till ett strålande väder med solglitter på vattnet! Stiltjen höll i sig och vi gick lugnt och fint till dagens bryggor. Jag hade särskilt sett fram emot stoppet på Svartsö och barnen där. Mycket riktigt så blev båten full av barn i alla åldrar som lånade, tipsade varandra och frågade efter särskilda böcker. Vi är ju begränsade av det utbud vi har ombord men tog upp flera beställningar tills vi kommer nästa gång. Tisdagen är den dag vi har flest stopp och klockan 18.30 åt vi trötta och nöjda vår goda middag ombord innan det var dags att gå till våra rum på vandrarhemmet Utsikten på Finnhamn. I morgon byter vi besättning mitt på dagen. /Pia

 

 

Relaterade poster