Träff med fokus unga och bibliotek

Välkommen till en digital träff för dig som jobbar med och för unga. Träffens innehåll kommer att bygga på utbyte av erfarenheter mellan deltagarna och gemensam reflektion.
Vi kommer att fokusera
 på tre teman: samarbete med fritidsgårdar, biblioteksrummet som riktar sig till unga och bibliotekens/biblioteksmedarbetarnas möten, samspel och samverkan med unga med funktionsvariationDet tredje samtalstemat vill vi att ni förbereder inför träffen, mer info kommer. 

Vi kommer att ha två tider att välja på och begränsat antal deltagare för att skapa bättre möjlighet för samtal. Upplägget är samma för båda träffarna.

Följande datum finns att välja på (obs – olika anmälningssidor):

Tisdag 29 september 10-12   https://forms.gle/kJpdkdErLZxQia8w5
onsdag 30 september 10–12  https://forms.gle/Bwy9Y7b7BzEZ9eNS9 

Program

Inledning och tryggare digitala rum
Samtal
Walk’n’talk distans- telefonprat och promenad – ange ditt mobilnummer i anmälan. 
Samtal

Förberedelser 
Mer information kommer. 

Teknik 

Träffen kommer att hållas i Microsoft Teams. Du/din kommun behöver inte ha Teams för att kunna delta. Inför träffen får du en möteslänk på mejl som du klickar på för att komma till mötet. Det fungerar bäst på dator, men om du vill går det också att använda platta eller mobil. För att få så bra ljud som möjligt rekommenderar vi headset eller hörlurar. Vi kommer att finnas på plats 15 min före träffen så att det finns tid att få ordning på tekniken. Vill du testa några dagar innan, hör av dig så bjuder vi in till ett kort testmöte. 

Anmälan

Länken till höger senast 18 september. Vid stort intresse kommer platserna att fördelas så att alla kommuner får delta. Tänk på att avboka din plats vid förhinder, så att någon annan kan få den.