Nätverksträff medier

Välkomna på nätverksträff för Nätverket för medier

Till höstens nätverksträff har vi bjudit in Anna Stigell och Carolina Engfelt från Stockholms universitetsbibliotek som kommer att berätta om hur de arbetat på SUB under pandemin: hur de har mött studenternas informationsbehov och behov av handledning under pandemin, hur de har utvecklat och anpassat sitt informationsarbete, om delar av den servicen kommer att leva kvar även efter pandemin, och om något har överraskat dem. Kort sagt – om alla erfarenheter från det gångna 1,5 året.

Träffens fokus är erfarenhetsutbyte och möjlighet till kollegiala samtal, så ta gärna med egna frågor, funderingar och erfarenheter kring informationsarbete och handledning in i träffen. Vi inleder med att Anna och Carolina berättar om sina erfarenheter och därefter diskuterar vi tillsammans.

Tid: Onsdag 20 oktober, kl. 9.00 – 11.00

Plats: Microsoft Teams (länk kommer att skickas ut en dag före träffen)

Anmäl dig här

 

Teknik
Träffen kommer att hållas i Microsoft Teams. Du/din kommun behöver inte ha Teams för att kunna delta. Inför träffen får du en möteslänk på mejl som du klickar på för att komma till mötet. Det fungerar bäst på dator, men om du vill går det också att använda platta eller mobil. För att få så bra ljud som möjligt rekommenderar vi headset eller hörlurar. Vi kommer att finnas på plats 15 min före träffen så att det finns tid att få ordning på tekniken. Vill du testa några dagar innan, hör av dig så bjuder vi in till ett kort testmöte.

 

Kontakt: britt.lofdahl@regionstockholm.se eller julia.keller@regionstockholm.se

 

Välkommen!