Bokbåtens dagbok: Sol, äppelkaka och böcker, böcker, böcker

Undrar ni vad som hände igår när ingen från Bokbåten skrev på bloggen? Massor att göra och seg uppkoppling. Idag en ny härlig – och solig – dag som började på Möja. Ofantliga mängder lär ha återlämnats från skolans alla gömmor! Av detta såg jag intet när jag klev på i Stavsnäs. Här hade personalen varit effektiv och lagt odragna (som det heter på bibliotekiska) böcker i fulla lådor under borden. Till kaffet serverades god äppelkaka som Eva på Korsö räckt över. Det har överlag varit bra med besök och utlån., och deckare var populärast bland både vuxna och barn. Vi vill att barnen på Runmarö ska komma på båten! Där kom min granne från stan, författaren Peter Mosskin, på och han visade sig vara ordförande  i Hembygdsföreningen på Runmarö. Det blir en bra bokbåtsambassadör! Nu luktar det vitlök och vin i maten, jag måste rusa! Sandhamn by night på Bokbåtens vis. /Marie

Relaterade poster